Ce se vrea a fi acest site

Pe scurt, acest site se vrea a fi o dovada a faptului "ca se poate". O dovada a faptului ca se poate ajunge la vocea interioara. De fapt nu "se ajunge" la vocea interioara. A ajunge undeva inseamna a dobindi ceva ce nu ai. Vocea interioara a fost, este si va fi a ta. Este a ta, o auzi, dar din pacate nu-i dai ascultare.

In continuare, pe parcursul scrierilor mele, voi folosi acest termen generic de "a ajunge" la vocea interioara. Il voi folosi pentru usurinta exprimarii. Corect ar fi sa spun: a da ascultare si a urma indemnurile vocii interioare, dar este cam lung. De aceea voi spune scurt: a ajunge. Dar, subliniez inca o data, nu se ajunge la vocea interioara, o ai, este in tine, in mintea ta, in gindurile tale.

Acest site este realizat de o persoana care a ajuns la vocea interioara si vrea sa impartaseasca experienta lui si altora, pentru a le arata ca se poate trai si altfel. Adoptind acest mod de viata (ghidat de vocea interioara) vei fi scutit de multe necazuri. Vei gasi in vocea interioara un sfatuitor de nadejde, care te va ajuta atunci cind ai nevoie.

Realizind acest site "nu-mi caut adepti", nu caut "discipoli" care sa urmeze "calea vocii interioare". Voi incerca, in aceste pagini, sa va arat ca este un mare avantaj sa te ghidezi dupa vocea interioara. Voi incerca sa va arat ca este "rentabil" sa abandonati sistemul de valori (mai bine zis o parte din el) pe care vi l-ati creat de la nastere pina in prezent si sa incepeti sa puneti bazele unui nou sistem de valori. Dar de data aceasta un sistem de valori bazat pe propriul dvs. EU, nu pe eu-rile create de dvs., ca urmare a influentelor persoanelor cu care ati "venit in contact" de cind va stiti. Un sistem de valori bazat pe necesitatile dvs. reale nu pe ceea ce crede societatea ca este util si necesar pentru dvs.

Acest site nu se vrea a fi un "ghid" pentru a ajunge la vocea interioara, Multi dintre dvs. pot ajunge la vocea interioara doar printr-o simpla ascultare, crezind in ea si urmindu-i indemnul in construirea unui nou mod de viata.

Ce se mai vrea a fi acest site? O scurta prezentare a unor idei, probleme de viata la care am inceput sa ma gindesc de cind sunt "prieten" cu vocea interioara. Sau mai bine zis o prezentare a intrebarilor pe care mi le pun (dar pe care ar trebuie sa si le puna orice om care vrea sa traiasca "constient") din momentul in care am inceput sa incerc sa inteleg VIATA. Site-ul nu se vrea un raspuns la aceste intrebari. Din pacate aproape toate intrebarile pe care mi le-am pus au ramas fara un raspuns categoric. In schimb am "elaborat" o groaza de ipoteze, care ne-putind fi dovedite cit de cit, vor ramine ipoteze. Voi incerca sa prezint si posibilele raspunsuri la intrebarile pe care mi le-am pus.